Meistä

Yritys

Novibet on täysin rekisteröity nettiuhkapelisivusto. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme helppokäyttöinen vedonlyöntialusta, erinomaista asiakaspalvelua ja laadukkaat kertoimet turvallisessa ja luotettavassa ympäristössä. Toimintaamme sääntelee Malta Gaming Authority ja käytämme tietoturvamenettelyjä, jotka ylittävät nettipelaamisen standardit.

Maltan lisenssi

Novibetillä on Malta Gaming Authority myöntämä lisenssi Logflex MT Limitedin lisenssin kautta (lisenssinumero MGA/CRP/186/2010). Kaikki MGA lisenssinhaltijat ovat lain nojalla velvoitettuja pitämään kaikki asiakkaiden varat erillisellä tilillä sekä testauttamaan järjestelmänsä riippumattomalla testaajalla. Nämä ovat komission vaatimuksia. Näin ollen vedonlyönti Novibetillä ei ole pelkästään hauskaa, vaan myös turvallista!

IBASin rekisteröimä

IBAS eli Independent Betting Adjudication Service, johon Novibet on rekisteröity, toimii puolueettomana toimijana riita-asioissa, jotka syntyvät vedonlyönti-/uhkapelioperaattorien ja heidän asiakkaiden välille, ja joita ei pystytä ratkaisemaan operaattorin omien, sisäisten riitojenratkaisumenettelyjen avulla.

GLI-testattu ja -vahvistettu

Järjestelmämme on testattu onnistuneesti Gambling Supervision Commissionin vaatimusten mukaiseksi Gaming Laboratories Internationalin toimesta. GLI on kansainvälisesti tunnistettu testauslaitos, joka tarjoaa täysvaltaista testausta ja konsultointipalveluita netissä toimiville ja fyysisille pelialan yrityksille.

Vastuullinen pelaaminen

Novibet on sitoutunut kannattamaan vastuullista pelaamista sekä levittämään tietoutta ongelmapelaamisesta ja kehittämään ehkäisy-, interventio- ja hoitomenetelmiä. Novibetin vastuullisen pelaamisen käytännön tavoitteena on minimoida ongelmapelaamisen negatiiviset vaikutukset ja edistää vastuuntuntoista uhkapelitoimintaa.

Lue lisää vastuullisen pelaamisen käytännöstämme

Tietoturva

Täytämme kaikki eurooppalaiset säännökset turvataksemme henkilökohtaisen tietosuojasi.