Yleiset kampanjaehdot

1

Yleiset kampanjaehdot

1. Sinun tulee varmistaa lukeneesi ja ymmärtäneesi yleiset sääntömme ja ehtomme sekä yleiset kampanjaehdot ennen kuin osallistut tarjouksiin/kampanjoihin tai lunastat bonuksia.

2. Kaikki viittaukset ”Novibetiin”, ”yritykseen” ja ”meihin” näissä yleisissä kampanjaehdoissa, kaikissa kampanjaehdoissa ja yleisissä säännöissä ja ehdoissamme viittaavat ”Novigroup Limitediin” siinä yhteydessä, kuin missä ne mainitaan.

3. Kaikkiin kampanjoihimme/tarjouksiimme osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistuaksesi kampanjaan/tarjoukseen, sinun tulee suorittaa se rekisteröimiskaavakkeemme tai vastaavan aloitussivun, etusivun tai muun sivuston yhteydenottotavan kautta, joihin nämä säännöt ja ehdot ovat liitetty.

4. Jos yleisissä kampanjaehdoissa, sivuston säännöissä ja ehdoissa ja/tai erillisissä kampanjaehdoissa on ristiriita (siinä määrin, kun ehdot koskevat bonusta tai erityistarjousta), asetetaan ehdot seuraavaan tärkeysjärjestykseen:

    a) Kampanjaehdot

    b) Yleiset kampanjaehdot

    c) Sivuston säännöt ja ehdot

5. Sinun tulee olla yli 18-vuotias  pelataksesi, osallistuaksesi kampanjoihin, lunastaaksesi bonuksia ja/tai osallistuaksesi kilpailuihin. Alaikäisten osallistumiset mitätöidään.

6. Voit kotiuttaa kotiutettavat varasi milloin tahansa, paitsi jos meidän tulee pidättää tällaiset varat täyttääksemme oikeudelliset tai säännösten edellyttämät velvollisuutemme.

7. Mikäli bonusvaatimuksia ei ole täytetty kuuden kuukauden kuluessa (jollei tietyn bonuksen säännöissä ja ehdoissa ole eriävää sääntöä) bonuksen lisäämisestä, bonus peruutetaan ja poistetaan tililtä.

8. Bonukset ja kampanjat voivat sisältää erillisiä sääntöjä ja ehtoja niiden käyttöön liittyen, ja asiakkaiden tulee lukea huolellisesti kaikki ylimääräiset säännöt ja ehdot, jotka sisältyvät tai joihin viitataan bonuksen tai kampanjan yhteydessä. Kaikissa kampanjaehdoissa on version numero, edellisen päivityksen tekopäivämäärä sekä tarvittaessa voimassaoloaika.

9. Yritys pidättää oikeuden muuttaa, peruuttaa, vetää takaisin tai muokata mitä tahansa tarjousta tai kampanjaa milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi yritys pidättää oikeuden peruuttaa tai vaihtaa kilpailujen ja kampanjoiden ehtoja ja/tai mitä tahansa niihin liittyvää tarjousta noudattaakseen minkä tahansa asianmukaisen viranomaisen päätöstä. Yritys ei ole tällöin vastuussa yhdellekään osallistujalle.

10. Mitään bonuksia/kampanjoita ei voi käyttää muiden bonusten/kampanjoiden yhteydessä, jollei toisin mainita.

11. Sinulla voi olla vain yksi aktiivinen bonus kerrallaan, jollei toisin mainita.

12. Yritys pidättää oikeuden pyytää pelitilin onnistunutta vahvistamista ennen kuin asiakkaan annetaan lunastaa bonuksia/kampanjoita. Tässä yhteydessä yritys pidättää myös oikeuden vaatia lisävahvistusasiakirjoja, kuten valokuvaa, jossa asiakas pitää kädessään henkilöllisyystodistustaan, todistusta puhelinnumerosta, kuvankaappausta maksutavasta, jne.

13. Kaikki yrityksemme bonukset/kampanjat ovat rajoitettu, ja lunastettavissa on vain yksi bonus/kampanja per henkilö, kotiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, IP-osoite, sama maksutavan tunniste (esim. pankki- tai luottokortin numero, jne.), sama laite (puhelin tai tabletti) ja jaettu tietokone (esim. koulu, kirjasto tai työpaikka). Yritys pidättää oikeuden määritellä, soveltuvaksi katsomiaan keinoja käyttäen, uskooko se eri tilien olevan yhteydessä samaan henkilöön.

14. Kaikki yrityksemme bonukset ja kampanjat ovat tarkoitettu vain viihdepelaajille, ja voimme rajoittaa pelaajien osallistumisoikeutta kaikkiin kampanjoihimme/bonuksiimme tai osaan niistä. Oletamme näin ollen sinun osallistuvan kaikkiin bonuksiin ja kampanjoihin reilulla tavalla, jotta muutkin asiakkaamme voivat nauttia palveluistamme. Olemme listanneet alle tietyn tyyppisiä asioita, joita pidämme epäreiluina, ja jotka voivat näin ollen rikkoa näitä yleisiä kampanjaehtoja.

Tämä lista ei kata kaikkea, ja siihen sisältyy vain joitakin yleisimpiä sääntörikkomuksia:

 • Minimiriskillä panostaminen (esim. pienen riskin panostukset, riskittömät panostukset tai tasavertaiset panostuskaavat);
 • Kaksivaiheinen panostaminen (isoja panostuksia asetetaan korkean varianssin tuloksille, jonka jälkeen vaihdetaan normaalin varianssin tuloksille panostamiseen kierrätysvaatimusten täyttämiseksi);
 • Ristiriitaisten tai toistuvien panostusten tekeminen;
 • Koko 100 % bonussumman asettaminen yhdelle panostukselle;
 • Useiden tilien käyttäminen saadakseen enemmän kuin yhdelle asiakkaalle sallitun määrän bonuksia tai ilmaisvetoja;
 • Asuinmaasi salaaminen käyttääksesi kampanjan tai bonuksen, joka ei ole saatavilla asuinmaassasi;
 • Yhteistyön harjoittaminen muiden asiakkaiden kanssa kampanjoiden tai bonusten hyväksikäyttämiseksi;
 • Jemmaaminen tai samanlaiset panostuskaavat (esim. scatter-symbolien tai pelin sisäisten ilmaiskierrosten kerääminen kierrätysvaatimusten välttämiseksi);
 • Pienen painotuksen tai nollapainotuksen peleistä (kierrätysvaatimuksen suhteen) siirtyminen suuren painotuksen peleihin ison voiton jälkeen kierrätysvaatimusten täyttämiseksi;
 • Kampanjoiden käyttäminen toistuvasti minimaalisilla talletuksilla tai tallettamatta, ja/tai tallettamalla vain hyödyntääksesi palkintomme ja tarjouksemme, ilman aikomusta pelata/riskeerata talletettuja varoja;

15. Yritys pidättää oikeuden sulkea kenet tahansa ulos kilpailuista, kampanjoista tai tapahtumista ja estää ketä tahansa käyttämästä yrityksen sivustoa, jos uskomme pelaajan toimivan petollisesti tai laittomasti (mukaan lukien osallistumisen sellaiseen toimintaan, joka rikkoisi paikallisia lakejasi), riippumatta siitä, onko kyseinen asiakas voittanut palkintoa tällaisella toiminnallaan vai ei.

16. Yritys pidättää oikeuden kieltäytyä ottamasta vastaan koko panostusta tai osaa siitä tai estää pelaajaa käyttämästä kaikkia tulevia bonuksia/kampanoita, jos uskomme kyseisen pelaajan rikkoneen yleisiä sääntöjä ja ehtojamme, yleisiä kampanjaehtojamme tai erillisiä bonuksen/kampanjan ehtoja. Pelaajalle ilmoitetaan tällaisen rajoituksen kohdalla:

 • syistä, miksi hän ei mielestämme noudattanut ehtojamme sekä yksittäisestä ehdosta, jota hän on rikkonut.
 • seuraamuksista/rajoituksista, joita sovelletaan näiden yleisten kampanjaehtojen mukaisesti

17. Jos rikot mitä tahansa kampanjaehtoa, meillä on oikeus peruuttaa tililtäsi kaikki bonukset ja kampanjat, lunastaa takaisin mikä tahansa tällaisten tarjousten bonuselementti, ja joko ratkaista vedot oikeilla kertoimilla, mitätöidä ilmaisvedot, mitätöidä bonuksella tehty veto tai poistaa bonuksella / ilmaisvedolla saadut voitot.

18. Jos olet jo tehnyt yhden tai useamman kampanjavedon, me emme pyri käyttämään yllämainittuja sanktioita tai muita tilin rajoituksia, jotka:

    a) Voisivat vaikuttaa mahdollisuuksiisi:

 • saada bonuksia/ilmaisvetoja, tai näiden bonusten/ilmaisvetojen tai muiden kampanjoiden oletettua kokonaisetua, jos olet tehnyt tarvittavat kampanjavedot; tai
 • saada bonuksia/ilmaisvetoja tai näiden bonusten/ilmaisvetojen tai muiden kampanjoiden kokonaisetua, johon olisit oikeutettu asettamalla jäljelle jääneet kampanjan edellyttämät kampanjavedot; tai
 • suorittaa kyseiseen kampanjaan liittyvät kierrätysvaatimukset;

    b) Vaikuttavat merkittävästi mahdollisuuksiisi asettaa kampanjan edellyttämät kampanjavedot loppuun asti.

19. Me ilmoitamme sinulle tilillesi asetetuista rajoituksista sekä niistä toimista, jotka sinun tulee tehdä saadaksesi täyden hyödyn kaikista ilmaisvedoista, jotka tilille asetettu rajoitus muuten poistaa tai joihin se vaikuttaa.

20. Meillä voi myös olla oikeus veloittaa bonuksen, ilmaisvedon tai muun maksun arvoa vastaava hallinnollinen kulu kattaaksemme kohtuulliset hallinnolliset kulut, jotka meille koituvat tällaisten toimenpiteiden myötä.

21. Yrityksemme päätös koskien bonuksia/kampanjoita, kilpailuita tai muita tarjouksia on lopullinen, emmekä vastaa niitä koskeviin tiedusteluihin. Yrityksen päätös on lopullinen kaikissa kiistatapauksissa.

2

Ilmaisvetojen yleiset ehdot

1. Ilmaisvetoja ei voi palauttaa, eikä niitä voi kotiuttaa pelitililtä. Kun olet kierrättänyt ilmaisvedon, kaikki voitot siirretään automaattisesti kotiutettaviin varoihisi.

2. Ilmaisveto tulee käyttää kokonaisuudessaan yhteen maksutapahtumaan/vetoon. Ilmaisvedon voi asettaa vain yksittäiselle tai yhdistelmävedolle. Ilmaisvetoja ei voi käyttää muun tyyppisissä vedoissa, kuten kaiken kattavissa vedoissa (trixie, yankee, jne.).

3. Ilmaisvedoilla saadut voitot lasketaan vähentämällä panos voitoista (mukaan lukien panostettu ilmaisveto). Ilmaisvetojen arvoa ei siis lisätä ilmaisvetojen voittoihin, eikä sitä voi kotiuttaa.

4. Jollei toisin mainita, ilmaisvedot vanhentuvat 7 päivää niiden lisäämisen jälkeen, mikäli niitä ole käytetty.

5. Ilmaisvedon asettaminen jokaisen tavan kohteeseen katsotaan yhdeksi vedoksi (mukaan lukien voiton ja asetuksen osuudet). Tällaisen vedon palautuksen tulee olla isompi kuin ilmaisvedon arvo, että voitot maksetaan.

6. Maksimivoitto ilmaisvedolla tehdystä vedosta ei saa ylittää 5 000 euroa (tai vastaavaa summaa muussa valuutassa).

7. Ilmaisvetoja ei voi käyttää saadakseen muita ilmaisvetoja tai osallistuakseen muihin kampanjoihin.

8. Cash out -toiminto ei ole käytettävissä ilmaisvedoilla.

9. Jos ilmaisveto on lyöty peruutettuun kohteeseen tai kohde mitätöidään muusta syystä, ilmaisvetoa ei palauteta tai makseta tilille uudestaan.

 

Viimeisin versio 2 : 31/7/2019