Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojesi turvaaminen on meille tärkeää.

Tämä tietosuojakäytäntö (tästä edespäin ”käytäntö”) koskee niiden henkilötietojesi käsittelyä, josta Logflex MT Limited joka toimii rekisterinpitäjänä. Yrityksen osoite on 170, Pater House, Level 1 (Suite A190), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta.

Muutamasana NOVIBETISTÄ 

Logflex MT Limited (Malta Company Rekisterinumero C 77772 ) (tästä edespäin ”Novibet”) harjoittaa toimintaansa laillisesti ja on lisensoitu tarjoamaan alustansa kautta nettivedonlyönti- ja kasinopalveluita.

Meidän tavoitteemme Novibetillä on tarjota pelaajillemme helppokäyttöinen alusta, luotettava asiakaspalvelu ja huippupalveluita turvallisessa ja nautinnollisessa ympäristössä. Toimintaamme sääntelee Malta Gaming Authority , ja käyttämämme tietosuojatoimenpiteet ovat nettipelaamisen standardeja parempia..

Malta Gaming Authority on lisensoinut Novibetin, ja lisenssinhaltija on Logflex MT Limited (lisenssinumero MGA/CRP/186/2010 joka on annettu 5 Heinäkuuta 2019 ). Kaikki pelitileillä olevat varat pidetään vaatimusten mukaisesti erillisellä pankkitilillä. Tätä toimintaa valvoo yllä mainittu Gambling Authority. Novibetin, kuten kaikkien lisensoitujen yritysten, on annettava itsenäisen valvovan tahon testata käyttämänsä ohjelmisto. Tämä varmistaa palveluidemme olevan luotettavia ja turvallisia!

 

  1. Mitä ovat henkilötiedot?

Termi ”henkilötiedot” viittaa luonnollisen henkilön tietoihin, kuten nimeen, kotiosoitteeseen, sähköpostiosoitteeseen, puhelinnumeroon ja muihin tietoihin, joiden perusteella sinun henkilöllisyytesi voidaan tunnistaa. Tällaisiin tietoihin viitataan tästä eteenpäin ”henkilötietoina” tai ”tietoina”.

 

  1. Mitä henkilötietojen käsitteleminen tarkoittaa?

Se tarkoittaa mitä tahansa tekoa tai operaatioiden sarjaa, joka tehdään automaattisia keinoja käyttämällä tai niitä käyttämättä, ja jossa käsitellään henkilötietoja tai henkilötietojen joukkoa. Tällaiseksi luetaan muun muassa tietojen kerääminen, rekisteröinti, organisoiminen, järjestäminen, säilöminen, mukauttaminen tai muuttaminen, palauttaminen, tiedonhaku, käyttö, luovuttaminen siirtämällä, levittäminen tai minkälainen tahansa tietojen poistaminen, yhteen liittäminen tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.

 

  1. Keräämämme henkilötiedot
  • tunnistettavat henkilötiedot (etunimi, sukunimi, kotiosoite, syntymäaika),
  • yhteystiedot (puhelinnumero, lanka- ja matkapuhelin, sähköposti)
  • verotunnisteet (ALV, veronumero, jne.)
  • maksutiedot (pankki-/luottokortin numerot),
  • yhteyden tiedot (IP-osoite),
  • yhteydenottohistoria asiakaspalvelun kanssa,
  • pelitoiminta,
  • tietoja pelaamisestasi. 

 

  1. Tietojen käsittelyn tarkoitus

Tietojesi käsittelyn tarkoitus on:

  • Viimeistellä yhteytesi sivustollemme ja alustaamme sekä vahvistaa henkilöllisyytesi ja yhteystietosi,
  • Käsitellä maksuja alustallamme, ja käsitellä pyynnöt, kysymykset, selvennykset ja valitukset,
  • Vahvistaa pankkitilisi tiedot,
  • Valvoa rikosten torjuntaa ja jakaa tietoja vastaaville peliviranomaisille,
  • Välittää sinulle lisätietoa tuotteistamme, kampanjoistamme ja uutiskirjeistämme.

 

  1. Mitkä ovat yrityksen oikeudelliset perusteet tietojesi käsittelylle?

Tietojasi käsitellään:

  • sopimussuhteemme ehtojen mukaisesti sekä suostumuksellasi silloin, kun suostumusta edellytetään,
  • internetin uhkapelialaa koskevan lainsäädännön mukaisesti,
  • rahanpesun vastaisen lainsäädännön mukaisesti. Me käsittelemme tietoja täyttääksemme nämä oikeudelliset velvoitteet,
  • yrityksen oikeutettujen intressien mukaisesti (suojautuaksemme petoksilta sekä teknisiltä ongelmilta ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta).

 

  1. Ketkä saavat tietojasi?

Tietoja saavat:

  • Yrityksemme ja sen työntekijät, oman toimenkuvansa mukaisesti,
  • Vastaavat viranomaiset: Malta Gaming Authority (MGA), urheilutoimintaa valvovat viranomaiset (FIFA), Anti-money laundering (AML) tai Combating Terrorist Financing (CTF),
  • Emoyhtiömme; yritysryhmän sisäisten auditointien edellyttämällä tavalla, EU:n sisällä (sulkien pois tietyt tiedot),
  • Asiamiehemme ja/tai alihankkijamme, jos he toteuttavat asiakaspalvelua, ovat yrityssuhteessa kanssamme tarjoten meille mainospalveluita, suorittavat palvelualustamme huoltoa, hoitavat yhteyksiä muihin alustoihin (kuten Skypeen), analysoivat sivuston tietoja (Google Analytics) tai järjestävät kilpailuita,
  • Kolmannet osapuolet, jotka tuottavat kasinolle sisältöä, maksupalveluntarjoajat ja muut palveluntarjoajat,
  • Henkilöllisyyden vahvistuspalvelun tarjoajat, sekä rahanpesun, terrorismin rahoituksen sekä petosten ehkäisy (lisätietoja: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice).

 

  1. Kuinka me varmistamme yhteistyökumppaneidemme kunnioittavan yksityisyyttäsi?

Yhteistyökumppanimme ovat solmineet yrityksen kanssa kirjallisen sopimuksen, jonka mukaan ne:

  • Pitävät tiedot luottamuksellisina, ja velvoittavat myös työntekijöitään noudattamaan näitä velvoitteita,
  • eivät siirrä tietoja kolmansille osapuolille ilman kirjallista lupaamme,
  • huolehtivat organisatorisista ja teknisistä tietosuojatoimenpiteistä, joilla varmistetaan looginen ja fyysinen tietosuoja, kuten turvalliset ohjelmistot ja fyysinen suojelu,
  • ilmoittavat meille kaikista tapauksista, joissa henkilötietojasi on käytetty väärin,
  • poistavat tai palauttavat tietosi sopimuksemme päätyttyä,
  • toimivat henkilötietoja suojaavan lainsäädännön mukaisesti, erityisesti tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

 

  1. Siirrämmekö tietojasi ulkomaille?

Henkilötietojasi säilytetään ja käsitellään Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kreikassa ja Maltalla. Vain yritysryhmämme sisäinen maksutapahtumavalvonta voi lähettää epätäsmällisiä tietojasi Mansaarelle tai Kreikkaan.

Henkilötietojasi ei säilytetä tai käsitellä kolmansissa, Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa, joissa tietosuoja ei ole riittävä tietojesi käsittelemiseksi. Jos tällaisia tiedonsiirtoja tapahtuu, varmistamme, että ne täyttävät tietosuoja-asetuksen (GDPR EU 679/2016) asettamat velvoitteet.

Kun pelaat kolmansien osapuolien, esimerkiksi Netent tarjoamia kasinopelejä, on heidän tietosuojakäytäntönsä voimassa.

 

  1. Kuinka kauan säilytämme tietojasi ja milloin poistamme ne?

Yhtiömme säilyttää henkilökohtaiset tietosi koko sopimussuhteemme keston ajan sähköisessä rekisterissä. Sopimuksemme päättymisen jälkeen säilytämme tietojasi vähintään viisi (5) vuotta täyttääksemme oikeudelliset ja säännösten edellyttämät velvollisuutemme. Huomaathan, että edellä mainittua säilytysaikaa voidaan pidentää, jos se on tarpeen esimerkiksi tietyn sääntelyyn liittyvän velvoitteen noudattamiseksi, rikoksen tutkimiseksi tai valituksen käsittelyn ja ratkaisemisen vuoksi.

 

  1. Ovatko tietosi turvassa?

Novibetillä käytetään Godaddy SSL-sertifikaattia, ja kyseessä on yksi alan suurimmista yrityksistä. Meille lähettämäsi tiedot salataan ja me varmistamme, että henkilötietosi pysyvät turvassa.

Tietojasi saavat käsitellä vain siihen luvan saaneet henkilöt, työntekijät ja liikekumppanit, ja vain yllä mainituista syistä.

Olemme tehneet kaikki välttämättömät ja asianmukaiset organisatoriset ja tekniset toimenpiteet turvataksemme tietosi kaikenlaisilta onnettomuuksilta ja petoksilta sekä fyysisellä tasolla että kohtuullisella turvallisuustasolla (esimerkiksi fyysisillä turvallisuustoimenpiteillä, rajoitetulla pääsyllä tietoihin, ohjelmistoilla).

Käytämme lisäksi reCAPTCHA-palvelua, joka suojaa sivustoamme roskapostilta ja automatisoidulta väärinkäytöltä.reCAPTCHA kerää laitteisto- ja ohjelmistotietoja, kuten laite- ja sovellusdataa ja lähettää ne Googlelle analysoitavaksi.Kerättyjä tietoja käytetään yleisen turvallisuuden varmistamiseksi.Niitä ei käytetä Googlen yksilöityyn mainontaan.reCAPTCHA:n käyttöä koskevat Googlen Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.

Näitä toimenpiteitä arvioidaan ja muutetaan tarpeen mukaan.

 

  1. Mitkä ovat sinun oikeutesi?
  • Sinulla on oikeus saada tietoa.

Kerätessämme tietojasi ja käsitellessämme niitä, voit käyttää kaikkia oikeuksiasi alla kuvatulla tavalla.

Kerätessämme tietojasi, sopimussuhteemme alusta alkaen, olet tietoinen sekä sivustomme että käyttöehtojemme perusteella siitä, että voit milloin tahansa käyttää oikeuksiasi www.novibet.com-sivustomme kautta ja saada seuraavat tiedot:

  • henkilöllisyytemme,
  • tietojen käsittelyn syy,
  • tietojen vastaanottajat,
  • kolmannet osapuolet, joille tietoja on siirretty,
  • sinun oikeutesi. 
  • Sinulla on oikeus päästä henkilötietoihisi.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada meiltä tietoa siitä, miten ja mitä tietoja me käsittelemme. Voit kysyä tietojen käsittelyn tarkoituksesta, minkälaisia tietoja säilytämme, kenelle me jaamme niitä, kuinka kauan säilytämme niitä ja käytämmekö automaattista päätöksenteko

  • Sinulla on oikeus korjata väärät henkilötietosi.

Jos huomaat tiedoissasi olevan virheen, voit pyytää sen korjaamista (esim. nimen muuttaminen).

  • Sinulla on oikeus poistaa tietoja (oikeus tulla unohdetuksi).

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi, jos niitä ei enää tarvita edellä mainituista käsittelysyistä.

  • Sinulla on oikeus siirtää tietosi.

Voit pyytää meitä lähettämään sinulle meille antamasi tiedot koneluettavassa muodossa tai lähettämään ne toiselle tietojen käsittelijälle.

  • Sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä.

Voit pyytää meitä rajoittamaan tietojesi käsittelyä niin kauan, kuin käsittelyvastalauseesi on vireillä.

  • Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tai esittää vastalause tietojesi käsittelystä.

Voit esittää vastalauseen tietojesi käsittelystä tai peruuttaa suostumuksesi niiltä osin kuin sitä tarvitaan. Tällöin me lopetamme tietojesi käsittelemisen, mikäli se ei enää ole tarpeellista mainitsemissasi tarkoituksissa, jollei tietojenkäsittelylle ole muita sinun oikeutesi ylittäviä pakottavia tai oikeudellisia syitä. .

 

  1. Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?

Jos sinulla kysymyksiä tai pyyntöjä, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä seuraavia kanavia käyttäen. Jos haluat ottaa yhteyttä koskien tietojesi käsittelyä ja oikeuksiesi käyttöä, voit myös ottaa yhteyttä tietosuojavirkailijaamme (TSV) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].Tietosuojavirkailija toimii yrityksemme ja sinun välikätenä ja varmistaa yrityksemme toimivan velvoitteidensa mukaisesti.

Novibetin asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia päivassä, 7 päivänä viikossa. Saatavilla olevat yhteydenottotavat ovat:

  1. Sähköposti (e-mail)
  2. Livechat
  3. Skype
  4. Puhelinnumero (maksullinen)

Näin otat yhteyttä novibet.comin edustajiin:

  • NOVIBETIN SÄHKÖPOSTIT

Voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

[email protected]

  • NOVIBETIN LIVECHAT

Voit ottaa yhteyttä livechatin kautta Novibetin asiakaspalvelijaan päivittäin. Novibetin livechat on avoinna 7 päivänä viikossa, 24 tuntia päivassä.

  • NOVIBETIN SKYPE

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme ilmaiseksi Skypen kautta. Skype on Microsoftin ohjelmisto, jonka avulla voit lähettää tekstiviestejä sekä soittaa puheluita ja videopuheluita.

Luodaksesi Skype-tilin, käy osoitteessa www.skype.com/en/ a lataa ohjelma puhelimeesi, tietokoneellesi tai tabletillesi.

  • NOVIBETIN PUHELIN

Novibet.fi käyttää seuraavaa puhelinnumeroa +358 75326 7908. Puhelut tähän numeroon ovat maksullisia. Novibetin puhelimeen voi soittaa 7 päivänä viikossa, 24 tuntia päivassä.

 

  1. Milloin vastaamme kyselyihisi?

Me vastaamme kyselyihisi ilmaiseksi ja viipymättä, ja aina vähintään yhden (1) kuukauden kuluessa kyselysi vastaanottamisen jälkeen. Jos kyselysi on kuitenkin monimutkainen tai kysymyksiä on paljon, me ilmoitamme sinulle kuukauden kuluessa, mikäli tarvitsemme ylimääräiset kaksi (2) kuukautta aikaa vastata kyselyysi.

Jos yhteydenottosi ovat perusteettomia tai niitä on liikaa ja ne ovat toistuvia, yritys voi veloittaa kohtuullisen maksun, tietojen antamisen tai pyydetyn toiminnan hallinnolliset kulut huomioiden, tai kieltäytyä vastaamasta yhteydenottoosi.

 

  1. Käytämmekö automaattista päätöksentekoa / profilointia käsitellessämme tietojasi?

Novibet suojaa tietojasi ja kontrolloi epätavallista käyttäytymistä poistamalla tilisi käytöstä riippuvuustapauksissa sekä estääkseen petoksia ja rikoksia, erityisesti rahanpesua ja terrorismin rahoittamista. Lisäksi käytämme automaattista päätöksentekoa mainostamistarkoituksissa kerätäksemme tietoa käyttäytymisestäsi, peliaktiivisuudestasi sekä käyttämällä evästeitä tarjotaksemme sinulle personoituja palveluita. Lisätietoa löydät täältä. Käsittelemme tietojasi tällä sivustolla tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja palvelun.

 

  1. Mitä lakia tietojen käsittelyssä sovelletaan?

Sovellettava laki on Yhdistyneen kuningaskunnan laki, joka on tietosuoja-asetuksen 2016/679/EU sekä yleisten kansallisten ja Euroopan tietosuojaa koskevien lakien ja säännösten mukainen.

 

  1. Miten voit jättää valituksen tarkistaaksesi, että henkilötietojasi koskevia oikeuksiasi on kunnioitettu

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (P.O. Box 315, FIN-00181 Helsinki,Puh. +358 10 3666 700 ,Faksi +358 10 3666 735, Sähköposti[email protected] ,Website: https://www.tietosuoja.fi/en/) jos uskot, että henkilötietojesi käsitteleminen rikkoo nykyisiä kansallisia ja oikeudellisia tietosuojaoikeuksiasi.

 

  1. Kuinka sinulle ilmoitetaan tämän käytännön muutoksista?

Me päivitämme tätä käytäntöä tarvittaessa. Jos käytännössä tai henkilötietojen käsittelytavoissamme tapahtuu merkittäviä muutoksia, me ilmoitamme sivustollamme tämän käytännön päivityksestä ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Ilmoitamme asiasta sinulle soveliaalla tavalla. Me kannustamme sinua lukemaan tämän käytännön säännöllisesti. Näin tiedät, kuinka tietojasi suojellaan.

Tämä päätös astui voimaan 05/24/2018.

Version numero: 18 Päivitetty viimeksi 30/08/2018