Säännöt ja ehdot

1

Esittely

1.1. Logflex MT Ltd (”Logflex MT”) on Maltan lakien alaisuudessa (Rekisterinumero on C 77772), 24.10.2016 rekisteröity yritys, jonka yritysrekisteritunnus on Yrityksen rekisteröity osoite on 170,Pater House,Level 1 (Suite A190), Psaila Street, Birkirkara,BKR 9077,Malta. Logflex MT toimii tunnuksen www.novibet.fi alaisuudessa (vastaavasti kaikki viittaukset yritykseen Logflex MT tai sivustoon company katsotaan viittauksiksi yritykseen Logflex MT Ltd).

1.2. Logflex MT toimii seuraavassa lisenssissä,MGA/CRP/186/2010, joka on annettu 5 Heinäkuuta 2019, jotka on myöntänyt ja joita sääntelee Malta Gaming Authority (www.mga.org.mt). 

1.3 Tämä sopimus kattaa Logflex MT:n ja kenen tahansa Logflex MT:n palveluihin rekisteröityvän henkilön (johon viitataan nimityksellä pelaaja) välisen sopimussuhteen säännöt ja ehdot. Jokaisen pelaajan tulee hyväksyä nämä säännöt ja ehdot rekisteröidessään tilin Logflex MT:lle ja noudattaa niitä koko sopimussuhteen ajan.

1.4 Logflex MT pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä ja ehtoja, mukaan lukein vedonlyöntisäännöt, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Teemme parhaamme ilmoittaaksemme pelaajillemme, mikäli sääntöihin ja ehtoihin tehdään suuria muutoksia. On kuitenkin pelaajan vastuulla tarkistaa säännöt ja ehdot säännöllisesti muutosten varalta. Mikäli pelaaja ei halua mahdollisten muutosten jälkeen jatkaa Logflex MT:n palveluiden käyttöä, tämä voi kotiuttaa kaikki varansa ja sulkea tilinsä.

1.5 Logflex MT:n ja rekisteröityneen pelaajan sopimussuhdetta säännellään näiden sääntöjen ja ehtojen ja Maltan lakien alaisuudessa.

1.6 Mikäli näiden sääntöjen ja ehtojen englanninkielisen ja toisen kieliversion välillä on eroavaisuuksia, on englanninkielinen aina voimassa.

1.7 On suositeltavaa, että tulostat itsellesi kopion näistä säännöistä ja ehdoista sekä vedonlyöntisäännöistä. Pidä kopiot helposti saatavilla olevassa paikassa.

1.8 Logflex MT pidättää oikeuden estää jonkin vedon kokonaisuudessaan tai sen osia sekä mitätöidä epäselvät vedot. Mitään vetoja ei mitätöidä ilman syytä.

2

Tilin säännöt

2.1 Kaikkien tilin avaavien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita.

2.2 Vakituisesti Yhdysvalloissa, Ranskassa tai Turkissa asuvat henkilöt eivät voi avata tiliä. Joillakin lainkäyttöalueilla internet-rahapelaamista voi olla rajattu joko kokonaisuudessaan tai osittain. Mikäli internet-rahapelaaminen on laitonta laitonkäyttöalueellasi, et voi suorittaa rekisteröitymistäsi loppuun tai avata tiliä. Emme ole vastuussa sellaisten henkilöiden internet-rahapelaamisesta, jotka asuvat sen kieltäneillä lainkäyttöalueilla.

2.3 Logflex MT:n pelaajat suostuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja ehtoja jatkuvasti, ja he myös vahvistavat, että he:

 • rekisteröityvät henkilökohtaisesti;
 • eivät toimi kolmannen osapuolen etujen mukaisesti;
 • eivät käytä varoja, jotka ovat peräisin rikollisesta toiminnasta;
 • eivät käytä pankkitilejä, pankkikortteja tai luottokortteja, joita heidän ei ole sallittua käyttää;
 • eivät yritä hankkia luvatonta pääsyä Logflex MT:n järjestelmään mukauttaakseen sen koodia tai sisältöä millään tavalla;
 • eivät osallistu tai järjestä mitään rikollista toimintaa Logflex MT:ta, sen affiliaatteja tai pelaajia vastaan.

2.4 Mikäli pelaaja ei kunnioita yhtä tai useampaa kohdissa 2.1, 2.2 ja 2.3 mainittua sääntöä, Logflex MT sulkee tilin ja voi takavarikoida mahdolliset varat.

2.5 On pelaajan vastuulla vahvistaa Logflex MT:n palveluihin rekisteröityessään ja tilin avatessaan, ettei tämä riko mitään asuinpaikkansa lakeja ja että tämä on asuinpaikkansa lainsäädännön nojalla täysi-ikäinen pelatakseen uhkapelejä.

2.6 Avatakseen tilin Logflex MT:lle tulevan asiakkaan tulee täyttää sivuston rekisteröintikaavake oikeilla tiedoilla sekä lukea ja hyväksyä säännöt ja ehdot, jotka löytyvät sivustolta fi.novibet.com

2.7 Pelaajan tulee syöttää seuraavat tiedot oikein rekisteröinnin yhteydessä: nimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Pelaaja suostuu päivittämään tietonsa viipymättä, mikäli ne muuttuvat.

2.8 Pelaajan on sallittua avata vain yksi pelitili, ja aktiivisten tilien määrä on rajoitettu yhteen.

2.9 Logflex MT voi oman harkintakykynsä mukaisesti ja ilman perusteluja kieltää pelaajaa avaamasta tiliä tai sulkea jo olemassa olevan tilin, mutta kuitenkin aiemmin tehtyjä sopimuksia noudattaen.

2.10 Kaikki tilit avataan käyttäen euro-valuuttaa, ja kaikki tilitapahtumat suoritetaan euroissa.

2.11 Logflex MT ei ole rahoitusalan toimija, eikä varoille makseta korkoa riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa pelitilillä pidetään.

2.12 On pelaajan vastuulla pitää kirjaa voitoista ja ilmoittaa niistä asiaankuuluville viranomaisille, mikäli pelaaja asuu alueella, jossa voittoja verotetaan. Maltalla voittoja ei veroteta.

2.13 Pelaajan tulee rekisteröityessään valita itselleen kirjautumistunnus ja salasana. Pelaaja voi vaihtaa salasanansa milloin tahansa.

2.14 Pelaajan tulee pitää kirjautumistunnus ja salasana salassa. Tämän myötä Logflex MT suosittelee, ettei pelaaja kirjoita kirjautumistunnustaan ja salasanaansa ylös sellaiseen paikkaan, josta ne ovat helposti löydettävissä. Logflex MT suosittelee myös, ettei pelaaja jätä tietokonettaan valvomatta silloin, kun tämä on kirjautuneena tililleen. Tällä tavoin pelaaja voi välttyä tilin luvattomalta käytöltä. Logflex MT suosittelee myös, että pelaaja luo salasanan, jonka minimipituus on kuusi merkkiä ja joka sisältää sekä pieniä että isoja kirjaimia, numeroita ja muita merkkejä (esim. Asdf12/3).

2.15 Mikäli veto/vetoja tehdään käyttäen pelaajan kirjautumistunnusta ja salasanaa, nämä vedot katsotaan pelaajan itsensä tekemiksi, ja näin ollen ne ovat hyväksyttyjä ja voimassa olevia.

2.16 Logflex MT kieltää pelaajien kolluusion ja sellaisten laitteiden tai ohjelmistojen käytön, jotka vääristävät normaalia peliä (esim. robotit).

2.17 Logflex MT pidättää oikeuden tutkia ja vahvistaa pelaajiensa henkilöllisyyden milloin tahansa. Logflex MT pyytää pelaajia lähettämään henkilöllisyytensä todistavia asiakirjoja toimistolleen, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi. Esimerkkejä pyydetyistä asiakirjoista ovat muun muassa kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, passista, pankin tiliotteesta, talouslaskusta tai luottokortista jne.

2.18 Pelitiliä ei voi myydä, eikä sitä voi siirtää kolmansille osapuolille.

2.19 Epäaktiivinen tili on tili, jota ei ole käytetty 12 kuukauteen ja jolla on oikean rahan saldoa. Käyttämätön tili on tili, jota ei ole käytetty 30 kuukauteen ja jolla on oikean rahan saldoa. Logflex MT ottaa sinuun yhteyttä, mikäli tilistäsi tulee epäaktiivinen. Mikäli Logflex MT ei onnistu yhteydenotossaan sen jälkeen, kun edellisestä kirjautumiskerrasta on kulunut 12 kuukautta, tai jos pelitilillä ei ole tapahtumia yhteydenotosta huolimatta, Logflex pidättää oikeuden veloittaa kuukausittaista hallintokulua, jonka suuruus on 5 € tai vastaava summa muussa valuutassa. 

2.20 Kun pelitili muuttuu käyttämättömäksi, eikä Logflex MT ole onnistunut saamaan yhteyttä pelaajaan, Logflex MT voi joutua sovellettavien lakien nojalla sulkemaan pelaajan tilin ja siirtämään kaikki jäljellä olevat varat MGA:lle tai muulle asianomaiselle peliviranomaiselle. Palauttaakseen varoja epäaktiiviselta, suljetulta, lukitulta tai estetyltä tililtä pelaajan tulee ottaa yhteyttä Logflex MT:n asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

2.21 Sääntöjen ja ehtojen mahdolliset muutokset tulevat voimaan vain, jos pelaaja vahvistaa suostumuksensa sääntöihin ja ehtoihin uudelleen.

3

Talletukset, siirrot ja kotiutukset

3.1 Tilille voi tehdä talletuksia käyttämällä luottokorttia, tilisiirtoa tai pankkisiirtoa. Luottokortin tai pankkitilin haltijan nimen tulee vastata täysin vastaanottavan pelitilin haltijan nimitietoja. Mikäli tämä ei toteudu, talletus hylätään ja varat palautetaan lähteeseen. Mahdolliset pankkien/maksuporttien veloittamat kulut vähennetään varatusta summasta.

3.2 Kun talletat luottokortilla, tallettamasi summa veloitetaan luottokortiltasi välittömästi, kun maksutapahtuma on suoritettu loppuun.

3.3 On suositeltavaa, että tulostat kaikki maksutapahtumatiedot ja säilytät ne helposti ulottuvillasi olevassa paikassa.

3.4 Minimitalletukset:

 • luottokorttitalletukset: 10 €.
 • tilisiirto, pankkisiirto ja muut maksutavat: 5 €.

3.5 Kaikki talletetut varat tulee käyttää vetojen asettamiseen.

3.6 Kaikki maksutapahtumat tarkistetaan mahdollisen rahanpesun varalta. Kaikki epäilyttävät tapahtumat voivat johtaa siihen, että pelaajasta ilmoitetaan asianmukaisille viranomaisille ja tämän varat jäädytetään. Epäilyttävät tapahtumat voivat johtaa myös tilin sulkuun ja varojen takavarikoimiseen.

3.7 Logflex MT:n hyvityskäytäntö ei vaikuta mihinkään hyvityksiin. Tästä huolimatta yrityksen hallinto voi oman harkintakykynsä mukaisesti päättää, toteutetaanko talletuksen hyvityspyyntö.

3.8 Pelaajan tilille voidaan lisätä ajoittain bonuksia tarjous- tai markkinointikampanjatarkoituksissa. Jokaisen bonusohjelman lisätiedot julkaistaan verkkosivustolla, kun ne esitellään.  Bonuksia voi kotiuttaa vain, jos bonuksen kierrätysehdot on täytetty.

3.9 Varoja ei voi siirtää eri pelaajien tilien välillä.

3.10 Pelaaja voi kirjautua tililleen milloin tahansa ja tarkistaa tiliotteensa, josta tämä näkee kaikki tilillä tehdyt maksutapahtumat: talletukset, bonukset, voitot, tehdyt vedot, odottavat vedot ja kotiutukset. Mikäli pelaaja huomaa virheitä, tämän tulee ottaa välittömästi yhteyttä Logflex MT:n asiakaspalveluun, jotta virhe voidaan korjata. Pelaajan tulee ilmoittaa virheestä 90 päivän kuluessa siitä hetkestä laskien, kun virhe ensimmäisen kerran esiintyi verkkosivustolla olevassa tiliotteessa.

3.11 Pelaaja voi milloin tahansa kotiuttaa osan varoistaan tai kaikki tilinsä varat käyttämällä yhtä monista Logflex MT:n tarjoamista kotiutusvaihtoehdoista. Maksutapahtumiin saattaa liittyä kuluja valuutasta ja valitusta kotiutustavasta riippuen. Logflex MT ei veloita mitään kuluja kotiutuksista, mutta pankit tai maksunkäsittelijät saattavat veloittaa pelaajaa. Kun kaikki saatavilla olevat varat on kotiutettu, pelaajalla on oikeus sulkea Logflex MT -tilinsä, mikäli hän niin haluaa.

3.12 Minimikotiutussummat:

 • Pankkisiirto: 30 €
 • CFT: 15 €
 • Muut maksutavat: 10 €

3.13 Logflex MT tekee kaikkensa käsitelläkseen kotiutuspyynnöt viiden arkipäivän sisällä pyynnön vastaanottamisesta.

3.14 Kotiutukset siirretään mahdollisuuksien mukaan aina samalla tilille, jolta talletus on tehty.

3.15 Pelaaja tiedostaa, että Logflex MT voi toteuttaa kotiutuspyynnön vasta silloin, kun yritys on tyydyttävästi vahvistanut pelaajan henkilöllisyyden.

3.16 Pelaaja tiedostaa näin ollen, että Logflex MT on lain nojalla velvoitettu vahvistamaan pelaajien henkilöllisyyden, mikäli pelaaja pyytää yli 2.300 € kotiutusta.

4

Vedonlyöntisäännöt

4.1 Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat asettaa vedon.

4.2 Vedon voi asettaa vain etäviestintälaitteen, kuten mobiililaitteen, kautta tai internetin välityksellä.

4.3 Veto voidaan asettaa vain, jos pelaajalla on Logflex MT -tilillään tarpeeksi varoja.

4.4 Ratkaistua vetoa säännellään aina vedonlyöntihetkellä voimassa olevien sääntöjen ja ehtojen ja vedonlyöntisääntöjen nojalla.

4.5 Veto katsotaan hyväksytyksi heti, kun Logflex MT:n järjestelmä on vastaanottanut, vahvistanut ja käsitellyt sen. Tämän jälkeen vahvistus lähetetään pelaajan laitteelle tai tietokoneelle ainutlaatuisen numeron ja aikaleiman kanssa. Tämä ei tarkoita, että veto olisi oikein, vaan sen tarkoitus on vain vahvistaa, että Logflex MT tiedostaa pelaajan toiminnon.

4.6 Pelaaja vakuuttaa, ettei tällä ole vedon tai vetojen asettamishetkellä mitään tietoa kyseessä olevien tapahtumien lopputuloksista. Vedot peleihin, joista asiakas on saanut sisäpiiritietoa, ei ole sallittuja. Mikäli tämän säännön rikkomuksesta herää epäilyksiä, Logflex MT pidättää oikeuden mitätöidä vedon ja kieltäytyä voittojen maksusta. Yritys pidättää myös oikeuden suorittaa lisätoimenpiteitä suojellakseen oikeudellisia etujaan ja toimiakseen muiden lakien ja säännösten mukaisesti.

4.7 Logflex MT pidättää oikeuden kieltäytyä hyväksymästä vetoja mihin tahansa tapahtumaan ilman mitään syytä.

4.8 Lista kaikista vedoista, niiden tiloista ja lisätiedoista on pelaajan saatavilla tämän kirjauduttua verkkosivustolle.

4.9 Mikäli vedonlyönti tiettyyn tapahtumaan keskeytetään, pelaajan asettamat vedot palautetaan kokonaisuudessaan.

4.10 Mikäli Logflex MT päättää sulkea pelaajan tilin, jo ratkaistuja vetoja ei mitätöidä ja pelaajalle maksetaan tämän mahdolliset voitot.

4.11 Pelaaja ei voi muuttaa, vetää takaisin, keskeyttää tai peruuttaa jo ratkaistua vetoa.

4.12 Virhe vedon tai vetojen lisätiedoissa ei vaikuta vedon voimassaoloon. Mikäli veto on asetettu virheellisesti, se mitätöidään automaattisesti.

4.13 Kun pelaaja asettaa vedon, tämä tunnustaa lukeneensa ja ymmärtäneensä säännöt ja ehdot ja Logflex MT:n tarjoamia vetoja koskevat vedonlyöntisäännöt kokonaisuudessaan, kuten ne ovat verkkosivustolla esitetty.

4.14 Kun pelaaja asettaa vedon, tämä tiedostaa, että mikäli muut pelaajat eivät aseta vastaavaa vetoa, tämä ei voi voittaa, vaikka tapahtuman tulos olisi ennustetun kaltainen.

4.15 Logflex MT hallinnoi pelaajan tiliä, laskee käytettävissä olevat varat, odottavat varat, vedonlyöntivarat sekä voittojen summat. Nämä luvut katsotaan lopullisiksi ja paikkansa pitäviksi, jollei toisin mainita.

4.16 Pelaaja on täysin vastuussa internetissä asettamistaan vedoista. Logflex MT ei koskaan kyseenalaista pelaajan asettamien vetojen merkityksellisyyttä, eikä yritystä voida pitää vastuussa mistään vedonlyöntihetkellä mahdollisesti tapahtuneesta virheestä, mukaan lukien asetetut panokset ja ilmoitetut tai hyväksytyt kertoimet.

4.17 Voitot maksetaan pelaajan tilille, kun lopullinen tulos on vahvistettu. Logflex MT pidättää kuitenkin oikeuden siirtää syrjään voitot, mikäli tapahtuman tulosta tutkitaan sellaisen rikollisen toiminnan epäilyksen johdosta, jolla on saattanut olla vaikutusta tapahtuman tulokseen. Mikäli tällainen epäsäännönmukaisuus vahvistetaan, Logflex MT pidättää oikeuden mitätöidä kaikki kyseiseen tapahtumaan liittyvät vedot.

4.18 Mikäli Logflex MT huomaa, että pelaaja on asettanut useita eri vetoja avattuaan sääntöjen vastaisesti useita eri tilejä, kaikki vedot mitätöidään. Logflex MT pidättää oikeuden suorittaa lisätoimenpiteitä, mikäli ne katsotaan tarpeellisiksi.

4.19 Mikäli vedot, jotka ylittävät määritellyt rajat, hyväksytään virheellisesti, yli menevä summa jätetään huomiotta, asetettu vetosumma tarkistetaan asianmukaisesti ja erotus maksetaan takaisin vetojen molemmille osapuolille.

4.20 Emme ota vastuuta toimitettujen tietopalvelujen oikeellisuudesta, täydellisyydestä tai ajanmukaisuudesta. Pyrimme varmistamaan, että antamamme tiedot ovat oikeita ja täsmällisiä, mutta jos virhe on tehty (oli kyseessä sitten inhimillinen virhe tai teknisistä ongelmista johtuva virhe), emme ota vastuuta kyseisestä virheestä aiheutuvista seuraamuksista tai siitä, että kuka tahansa luottaa sivustollamme esitettyihin tietoihin. Yritys ei ota myöskään mitään vastuuta livevedonlyönnin livetulosten, tilastojen tai välitulosten oikeudellisuudesta.

4.21 Vedot vahvistetaan vasta, kun Maltalla sijaitseva palvelimemme on vastaanottanut ne. Mikäli yhteysvirhe esiintyy pelaajan vetotarjouksen jälkeen, mutta palvelimemme on jo vastaanottanut sen, katsotaan veto voimassa olevaksi. Pelaajalle tiedotetaan vedon hyväksymisestä, kun yhteys palautuu, jonka jälkeen veto on voitu jo ratkaista. Mikäli palvelimemme ei vastaanota vetotarjousta, veto ei ole voimassa eikä panossummaa ole veloitettu tililtäsi.

4.22 Yhteysvirheitä tapahtuu ajoittain. Mikäli yhteysvirhe tapahtuu pelaajan aloitettua pelikierroksen, järjestelmämme laskee silti pelin lopputuloksen, ja yhteyden palautuessa pelaajan saldo kuvastaa mahdollisia voittoja tai tappioita. Mikäli yhteysvirhe tapahtuu tilanteessa, jossa peli odottaa pelaajan toimintaa, peli jatkuu samasta kohdasta, kun yhteys palautuu. Mikäli yhteysvirhe estää sen, ettei peli vastaanota ohjeita palvelimeltamme, pelikierros ei ala eikä panostettua summaa vähennetä tilisi saldosta.

4.23 Rahastusvaihtoehto on saatavilla vain valikoiduissa peleissä ja valikoiduissa kohteissa yksittäisille ja yhdistelmävedoille, jotka ovat asetettu ennen peliä tai sen aikana.

4.24 Rahastuspyyntöjen hyväksymisessä voi esiintyä viivettä, joka voi vaihdella lajista tai kohteesta riippuen.

4.25 Mikäli kertoimet vaihtuvat tai kohde on keskeytetty tai peruutettu, rahastuspyyntö ei välttämättä onnistu.

4.26 Rahastusvaihtoehto ei ole saatavilla, mikäli kohde, jolle veto on asetettu, ei ole saatavilla vedonlyöntiä varten minkä tahansa syyn johdosta.

4.27 Rahastusvaihtoehto ei ole saatavilla ilmaisvedolla tehdyille vedoille.

4.28 Rahastusvaihtoehto ei ole saatavilla virtuaaliurheiluun asetetuille vedoille.

4.29 Toistuva rahastaminen lyhyen ajan sisällä vedon asettamisesta ei ole sallittua.

4.30 Mikäli rahastuspyyntö onnistuu, veto ratkaistaan välittömästi. Kyseisten kohteiden todellinen lopputulos ei vaikuta rahastettuun summaan millään tavalla.

4.31 Mikäli peli keskeytetään, rahastusvaihtoehdolla ratkaistut vedot ovat voimassa rahastusjärjestelyn mukaisesti, eikä niitä hyvitetä. Novibet pidättää oikeuden takavarikoida tai peruuttaa rahastetun summan, mikäli rahastus tapahtui pelin keskeytyksen jälkeen.

4.32 Rahastusvaihtoehdolla ratkaistut vedot eivät täytä tervetuliaistarjouksen tai minkä tahansa muunkaan tarjouksen kierrätysvaatimusta.

4.33 Rahastusvaihtoehdolla ratkaistuilla vedoilla ei voi lunastaa tarjouksia. Lisätietoja löydät jokaisen tarjouksen säännöistä ja ehdoista.

4.34 Novibet ei voi taata, että rahastusvaihtoehto olisi saatavilla vetovaihtoehtonasi.

4.35 Novibet ei ole vastuussa siitä, mikäli rahastusvaihtoehto ei ole saatavilla teknisistä syistä.

4.36 Mikäli täydellinen tai osittainen voitonmaksu tehdään panostukselle manuaalisesti, tähän panostukseen liittyvä jo olemassa oleva automaattinen voitonmaksupyyntö poistetaan automaattisesti eikä ole enää voimassa. 

4.37 Panostukselle voidaan tehdä osittainen voitonmaksu enintään 1 kerran yksittäisten panostusten kohdalla ja 1 kerran soveltuville yhdistelmäpanostuksille.

4.38 Osittaisen voitonmaksun summan tulee olla vähintään kymmenen kertaa panostusyksikön vähimmäiskoon verran (10 x 0,10 € = 1 €).

4.39 Kun automaattinen voitonmaksupyyntö on tehty ja voitonmaksu ei ole saatavilla eikä sitä enää tule saataville ennen tapahtuman päättymistä, panostukset ratkaistaan lopputuloksen perusteella.

4.40 Novibet pidättää oikeuden korjata, keskeyttää tai poistaa rahastusvaihtoehdon milloin tahansa ja minkä tahansa tapahtuman, pelin tai kohteen osalta.

4.41 Kyseisille tapahtumille tai kohteille asetetut vedot ovat voimassa alkuperäisten asetusten mukaisesti. Novibet pidättää oikeuden peruuttaa rahastusvaihtoehdolla ratkaistut vedot täysin oman harkintakykynsä mukaisesti, mikäli tapahtuu virhe tai ilmenee tekninen ongelma. Vedon summa palautetaan asiakkaan tilille.

4.42 Vedonrakentaja on saatavilla valikoiduissa ottelua edeltävissä kohteissa ja vain jalkapallo- sekä NBA-otteluissa.

4.43 Vedonrakentaja-vetoja ei voi yhdistää muihin Vedonrakentaja-vetoihin tai muihin vetoihin.

4.44 Vedonrakentaja-vetoja ei voi kotiuttaa.

4.45 Enimmäismäärä kohteita otteluun, jotka voidaan sisällyttää Vedonrakentaja-vetoon, on seitsemän (7).

4.46 Jos Bet Builder -vedossa on peruutettu kohde, tämä kohde katsotaan mitätöidyksi ja vedon kerroin asetetaan yhteen (1,0).

4.47 Lykkäyksen ja peruutuksen tapauksessa vedonlyöntitapahtumat ratkaistaan sääntöjen ja ehtojen mukaisesti.

4.48 Novibetin ei katsota olevan vastuussa, jos Vedonrakentaja-toiminto ei ole saatavilla teknisistä syistä.

4.49 Vedonrakentaja-toimintoa ei voi yhdistää muihin käynnissä oleviin kampanjoihin, ellei kunkin kampanjan erityisehdoissa toisin mainita.

4.50 Novibet pidättää oikeuden peruuttaa vedon ratkaisun ja/tai tarkistaa Vedonrakentaja-vedon kertoimia ja/tai peruuttaa sen, mikäli on tapahtunut ilmeinen virhe laskettaessa Vedonrakentaja-vedon sisältämien vetovaihtoehtojen kertoimia.

4.51 Novibet pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä minkä tahansa pyydetyn vedon mihin tahansa kilpailuun, vedonlyöntikohteeseen tai vetotyyppiin, joka sisältyy Vedonrakentaja-toimintoon.

4.52 Novibet pidättää oikeuden muokata, keskeyttää tai lopettaa Vedonrakentaja-toiminnon milloin tahansa minkä tahansa tapahtuman, aikataulutetun ottelun, vedonlyöntikohteen tai asiakkaan osalta.

4.53 Novibet pidättää oikeuden lopettaa Vedonrakentaja-toiminnon kenelle tahansa asiakkaalle tai asiakasryhmälle, jos on perusteltua syytä uskoa asiakkaan tai asiakasryhmän väärinkäyttävän tätä ominaisuutta.

4.54 Jotta asiakkaamme voivat käyttää ”Panostuspyyntö”-palvelua, heidän käytettävissä olevan saldonsa on oltava vähintään 5 €.

4.55 Novibet pidättää oikeuden olla tarjoamatta palvelua asiakkaalle tai ryhmälle asiakkaita oman harkintansa mukaisesti ilman ennakkoilmoitusta tai selitystä.

4.56 ”Panostuspyyntö”-palvelun kautta tehdyt pyynnöt on lähetettävä vähintään puoli tuntia ennen tapahtuman/ottelun suunniteltua alkamisaikaa, jotta ne voidaan käsitellä.

4.57 Vetojen ratkaisemiseen käytetään kyseisen turnauksen tai vastaavan tapahtuman virallisen järjestäjän/elimen tilastoja. Jos virallista järjestäjää ei ole määritetty ja/tai virallisen järjestäjän tilastoja eivät ole saatavilla tai jos on olemassa erityisiä viitteitä – todisteita näiden virheellisyydestä, vedot ratkaistaan Nοvibetin tilastojen ja/tai Novibetin virallisten yhteistyökumppanien tilastojen perusteella. Jos Novibetin ja/tai Novibetin virallisten yhteistyökumppaneiden tilastoja ei jostain syystä ole saatavilla, vedot ratkaistaan riippumattomista lähteistä saatujen tietojen perusteella.

4.58 Nοvibet pidättää oikeuden olla tarjoamatta tai vetää takaisin kaikki ”Panostuspyyntö”-palvelun kautta tarjotut kertoimet milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta tai selitystä.

4.59 Nοvibet pidättää oikeuden tarjota enintään 5 panostuspyyntöä asiakasta kohden päivässä.

4.60 ”Panostuspyyntö”-palvelu ei tarjoa mahdollisuutta kotiuttaa varoja.

4.61 Jos vetojen kaikista valinnoista vähintään yksi kohde mitätöidään vetoja ratkaistaessa, koko veto mitätöidään (esim. Jos yhdistelmässä ”ensimmäinen maalintekijä” ja ”ottelun voittaja” valittu maalintekijä ei pelaa, mitätöidään koko yhdistelmä eikä vain valintaa, joka koskee maalintekijää, joka ei pelannut).

5

Kasino

5.1 Alla olevat kasinon säännöt ja ehdot koskevat jokaista Novibetin asiakasta. On huomioitava, että tässä esitetyt kasinon säännöt ja ehdot ovat voimassa yhdistelmänä ja yhdessä - eivät erikseen - jokaisen kasinopelin sääntöjen ja ehtojen sekä Novibetin sääntöjen ja ehtojen kanssa. Kasinopelisovellusten sisältämät säännöt ja ehdot sekä Novibetin muut säännöt ovat voimassa, mikäli eroavaisuuksia esiintyy mainittujen sääntöjen ja alle listattujen sääntöjen välillä.

5.2 Novibet-kasinon pelit tarjoavat seuraavat pelintarjoajat:
Net Entertainment Malta Limited 

5.3 Novibet-kasinolla pelaajat voivat valita, haluavatko he pelata oikealla rahalla vai vain huvikseen (leikkirahalla). Voi olla hyvä ajatus pelata aluksi leikkirahalla ja siirtyä oikean rahan peliin vasta, kun ohjelmisto on tuttu.

5.4 Novibet pidättää oikeuden lisätä sivustolle pelejä ja poistaa niitä täysin oman harkintansa mukaisesti.

5.5. Pelaajat näkevät jokaisen pelin säännöt ja ehdot itse peleissä, ja nämä säännöt ovat nähtävissä ilman, että pelaajan olisi pakko panostaa kasinolla.

5.6 Mikäli pelin aikana tapahtuu virhe, joka viivästyttää peliä tai peruuttaa sen, seuraavat säännöt ovat voimassa:

5.6.1 Novibet-kasino ei ole vastuussa mistään pelin aikana tapahtuvista katkoksista, palvelinhäiriöistä, viiveistä tai mistä tahansa teknisestä virheestä, joka johtuu poliittisista tai mistä tahansa muista syistä.

5.6.2 Novibet-kasino ei ota vastuuta mistään vahingoista tai tappioista, jotka katsotaan aiheutuneiksi tai jotka ovat aiheutuneet Novibet-kasinosivuston yhteydessä tai sen sisällön myötä. Näihin lukeutuvat, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin seikkoihin: viiveet tai keskeytykset toiminnassa tai lähetyksessä, tietojen menetys tai korruptio, viestinnän epäonnistuminen ja sivuston, sen sisällön, minkä tahansa virheen tai sisällön laiminlyönnin väärinkäyttö.

5.6.3 Kasinojärjestelmän toimintahäiriön tapahtuessa kaikki pelit mitätöidään.

5.6.4 Mikäli pelaajan yhteys kasinopeliin katkeaa mistä tahansa syystä, Novibetiä ei voi pitää vastuullisena mistään yhteyden menetyksen myötä koituneista tappioista. Pelaajan saldo tallennetaan, eikä yhteysvirhe vaikuta millään tavalla pelin lopputulokseen.

5.6.5 Asettamalla lisää panoksia, pelaaja hyväksyy edellisen kierroksen tuloksen. Näin ollen Novibetin harkinnan mukaisesti edellisen kierroksen tulos ei ole enää kiistanalainen, eikä korvauksia myönnetä. Mikäli pelaaja kokee minkä tahansa pelin tuloksen olevan virheellinen, tämän tulisi ottaa asian tiimoilta välittömästi yhteyttä Novibetin asiakaspalveluun ja ilmoittaa olevansa tyytymätön.

5.6.6 Mikäli pelaajan peli keskeytyy tietoliikenneyhteysjärjestelmän tai pelaajan tietokonejärjestelmän estäessä pelaaja jatkamasta peliä, peli pelautuu loppuun itsestään. Järjestelmän palautuessa pelaaja voi nähdä keskeytyneen pelin lopputuloksen tilisivuilta. Mikäli pelaaja voitti pelissä, voittosumma tilitetään välittömästi tämän tilille.

5.6.7 Mikäli varojensiirto pelaajan tilin ja pelin välillä keskeytyy mistä tahansa syystä, tapahtumaa tutkitaan yhteistyössä pelintarjoajan kanssa. Kun asia on ratkaistu, voitot tai panostussumma palautetaan pelaajan tilille.

5.6.8 Viestintävirheen tai yhteysvirheen esiintyessä pelin sisäisen ilmaiskierrostoiminnon aikana, pelaaja voi menettää jäljelle jääneet ilmaiskierrokset, jolloin korvausta myönnetään Novibetin harkinnan mukaisesti.

5.7 Mikäli pelaaja ei ole aktiivinen 20 minuuttiin, peli-istunto päättyy automaattisesti. Jatkaakseen pelaamista ja päästäkseen tililleen tämän jälkeen pelaajan tulee kirjautua sisään uudelleen.

6

Voitot

6.1 Vedon/järjestelmävedon maksimivoitto on rajoitettu summaan 80 000,00 €. Poikkeuksena tästä ovat progressiivivista peleistä voitetut voitot.

6.2 Asiakkaiden ei ole sallittua tehdä useita vetoja samoja tai samankaltaisia yhdistelmiä käyttäen, mikäli mahdollinen voitto on korkeampi kuin mitä kohdassa 6.1. on määritelty.

6.3 Kaikki voitot tilitetään asiakkaan pelitilille.

6.4 Kiinteiden kertoimien panostusten kohdalla voitot lasketaan kertomalla panos määritellyillä kertoimilla. Kerroinmuutoksiksi katsotaan ne muutokset, jotka tapahtuvat vetokupongilla näkyvän vedonlyöntiajankohdan ja vedon hyväksymisen välillä. Varsinaiset kertoimet näytetään vedon vahvistusilmoituksessa. Jos asiakas ei saa mainittua ilmoitusta, on veto voimassa, mikäli se löytyy ”Keskeneräisenä” pelitilin ”Vetohistoria”-kohdasta. Lisätietoa löytyy vetokupongin livevetokohdasta.

7

Kertoimet

7.1 Kaikki vedot ratkaistaan niillä kertoimilla, jotka olivat voimassa, kun veto asetettiin. Pidätämme oikeuden muuttaa kertoimia milloin tahansa.

7.2 Kaikki kertoimet ovat voimassa lopulliselle tulokselle. Ylimääräistä aikaa (lisäaika/jatkoaika) ei lasketa, jollei toisin mainita.

7.3 Jos ottelu hylätään tai peruutetaan, se katsotaan mitätöidyksi ja kaikki kertoimet asetetaan yhteen (1,0), jollei toisin mainita.

8

Tapahtumat/Ottelut

8.1 Peli, jota on lykätty yli 36 tuntia, katsotaan mitätöidyksi, jollei toisin mainita. Kyseisen pelin kertoimet asetetaan yhteen (1,0) vetojen ratkaisemiseksi.

8.2 Pelien tai urheilutapahtumien epäillyt sääntörikkomukset voivat johtaa siihen, että yritys pidättää maksut, kunnes tapahtuma on tutkittu perinpohjaisesti. Tällaiset tutkimukset suoritetaan yrityksen toimesta yhteistyössä asianmukaisten sääntelijäelinten ja/tai itsenäisten viranomaisten kanssa. Tällaisille kohteille asetetut vedot voidaan julistaa mitätöidyiksi, jolloin panokset palautetaan.

8.3 Asiakkaat eivät saa asettaa vetoja suoraan tai epäsuorasti kohteille, joihin he osallistuvat itse millään tapaa. Osallistujaksi lasketaan seuraavat henkilöt, rajoittumatta kuitenkaan näihin: urheilija, valmentaja, klubi- tai joukkuemanageri tai työntekijä. Pidätämme oikeuden suorittaa kaikki tarpeelliset toimenpiteet, ja eritoten näissä säännöissä ja ehdoissa kuvatut toimenpiteet, mikäli tätä sääntöä rikotaan tai rike tuodaan tietoomme.

9

Virheet ja laiminlyönnit

9.1 Pidätämme oikeuden peruuttaa minkä tahansa vedon, joka on tehty ilmiselvästi ”virheelliselle” kohteelle tai panostuksen, joka on tehty tapahtuman alun jälkeen.

10

Vastuullinen pelaaminen

10.1 Pelaaja voi asettaa itselleen rajoituksia, jotka määrittävät, kuinka paljon tämä voi lyödä vetoa/hävitä ja/tai tallettaa tietyn ajanjakson aikana. Pelaaja voi poistaa asettamiaan rajoituksia profiili-/oma tili -sivun kautta.

10.2 Pelaaja voi myös lukita tilinsä tietyksi ajanjaksoksi tai lopullisesti, mikäli tämä ei enää halua pelata.

10.3 Mitkä tahansa pelaajan pyytämät muutokset laajentaa rajoituksia tai poistaa tilin estoja astuvat voimaan vasta seitsemän päivän kuluttua pyynnön vastaanottamisesta. Pelaamisrajoitusten typistäminen tai estojakson pidentäminen astuvat voimaan välittömästi.

10.4 Rekisteröityessään ja avatessaan tilin pelaajan tulee antaa tietyt, voimassa olevat henkilötiedot. Pelaaja voi rajoittaa pelaamistaan seuraavilla asetuksilla:

 • talletusraja,
 • pelaamis- ja tappioraja, joka rajoittaa pelaamista ja tappioita tietyn ajanjakson aikana,
 • tai istuntoraja, joka rajoittaa tietyn peli-istunnon kestoa.

10.5 Lue lisää sitoutumisestamme vastuullisen pelaamisen sivustoltamme.

11

Tekijänoikeudet

11.1 Logflex MT ja sen logo ovat Logflex MT Ltd:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Logflex MT -brändin ja/tai sen logon luvaton käyttö voi johtaa Logflex MT:n nostamaan oikeudelliseen syytteeseen.

11.2 Kaikki sivustolta Logflex MT löytyvä sisältö sekä itse URL-osoite ovat Logflex MT:n omaisuutta. URL-osoitteen tai Logflex MT:n verkkosivuston sisällön luvaton käyttö voi johtaa Logflex MT:n nostamaan oikeudelliseen syytteeseen.

12

Vastuu

12.1 Logflex MT on vastuussa vain sen hallinnon, työntekijöiden ja varajäsenten törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisista toimista.

12.2 Logflex MT ei ole vastuussa sellaisten verkkosivustojen palveluista, sivuista tai sisällöstä, joiden linkkejä Logflex MT:n verkkosivustolla saattaa ajoittain esiintyä.

12.3 Logflex MT ei ole vastuussa mistään suurten tapahtumien, kuten lakkojen, terroristitekojen, poliittisten kriisien, sotien, televiestintäverkon kyllästymisen tai luonnon katastrofien aiheuttamista seurauksista, jotka voivat johtaa tilanteeseen, jossa pääsy yrityksen palveluihin internetin tai puhelimen välityksellä rajoittuu joko kokonaisvaltaisesti tai osittain.

12.4 Logflex MT:ta ei voida pitää vastuussa mistään seurauksista, jotka aiheutuvat itse aiheutetusta tai ulkoistetusta laitteen tai ohjelmiston hajoamisesta, jonka myötä pääsy yrityksen palveluihin internetin tai puhelimen välityksellä rajoittuu joko kokonaisvaltaisesti tai osittain.

12.5 Mikäli Logflex MT toimii virheellisesti tai huolimattomasti näihin sääntöihin ja ehtoihin liittyen, pelaajalle mahdollisesti saatavilla oleva hyvitys ei koskaan ole suurempi kuin pelaajan tilillä olevien varojen summa tai kyseiseen virhe- tai huolimattomuustapahtumaan liittyvien vetojen summa.

12.6 Mikäli tuomioistuin julistaa yhden tai useamman näissä säännöissä ja ehdoissa olevan kohdan mitätöidyksi, kaikki jäljellä oleva säännöt ja ehdot pysyvät yhä voimassa.

12.7 Nämä säännöt ja ehdot edustavat koko sopimusta Logflex MT:n ja pelaajan välillä, ja ne korvaavat kaikki aiemmat kirjalliset tai suulliset sopimukset, joista Logflex MT on viestinyt.

12.8 Logflex MT ei ota vastuuta mistään pelaajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta, joka johtuu joko suoraan tai epäsuorasti virheestä, kirjoitusvirheestä, Logflex MT:n verkkosivuston järjestelmän toimintahäiriöstä tai yrityksen affiliaateista ja/tai kumppaneista.

13

Tietosuojakäytäntö

13.1 Tietosuojakäytännon hyväksyminen

Käyttäessäsi palveluitamme katsomme sinun hyväksyvän kulloinkin voimassa olevan tietosuojakäytännön, mukaan lukien siihen tehtävät muutokset. Luethan tämän käytännön huolellisesti täältä varmistaaksesi, että ymmärrät näkökantamme ja toimintamallimme henkilötietojesi keräämisen, säilyttämisen, käsittelyn ja siirron (kun tarpeellista) suhteen. Mikäli et hyväksy ja suostu noudattamaan tietosuojakäytäntöämme, lopetathan palveluidemme käytön.

14

Valitukset

14.1 Logflex MT pyrkii tekemään pelaajan kokemuksesta mahdollisimman nautinnollisen. Joskus pelaaja saattaa kuitenkin olla tyytymätön tarjoamiemme tuotteiden laatuun tai asiakaspalveluumme. Pelaaja voi tehdä valituksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] yrityksen verkkosivuston asiakastukisivulta löytyvän livechatin välityksellä. Valitus ohjataan hallinnolle, ja pyrimme käsittelemään sen 48 tunnin kuluessa vastaanottamisesta.

14.2 Kaikilla Asiakkailla on oikeus etsiä ratkaisua kiistaan ulkopuoliselta vaihtoehtoiselta kiistanratkaisuelimeltä. Independent Betting Adjudication Serivce (www.ibas-uk.com) toimii Logiflext MT Limitedin ulkopuolisena vaihtoehtoisena riidanratkaisuelimenä kaikkien pelaajien tapauksessa, ei säätelyelimen ominaisuudessa. Kiistanratkaisuelimeen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Yhteydenotto on maksuton kaikille asiakkaille.

14.3 Mikäli et ole tyytyväinen valituksesi ratkaisuun tai sen käsittelyyn, voit siirtää sen suoraan Maltan rahapeliviranomaiselle, Malta Gaming Authoritylle, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

14.4 On tärkeää, että vain vakavat valitukset siirretään rahapeliviranomaisen käsiteltäviksi.

Versio: 3 Päivämäärä: 14/05/2021